Tabletkoulun oppimateriaaleja voi tilata joko suoraan Tabletkoulusta tai Edustoren kautta

Jos et ole varma, onko kunnassanne käytössä Edustore, ole yhteydessä rehtoriisi. Alta löydät ohjeet siihen, kuinka tilaat oppimateriaalit oppilaille suoraan Tabletkoulusta. Ohjeita oppimateriaalin käyttöönottoon löydät täältä.

Jos sinulla herää kysymyksiä tilaamiseen liittyen, ota meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen myynti@tabletkoulu.fi.

TILAA OPPIMATERIAALIT SUORAAN TABLETKOULUSTA

Oppimateriaalit tilataan täyttämällä tilauslomake, jonka saat auki alla olevasta napista. Ensimmäisessä vaiheessa täytät yhteystietosi ja oppilaitoksen laskutustiedot. Toisessa vaiheessa valitset oppimateriaalit, joita haluatte tilata, ja ilmoitat tarvittavien oppilaslisenssien määrän. Kolmannessa vaiheessa saat yhteenvedon tilauksesta ja pääset vahvistamaan tilauksen. Saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen, kun tilaus on käsitelty. Tämän jälkeen oppilailla on välittömästi lisenssit oppimateriaaliin.

Tabletkoulun oppimateriaalien tilaaminen on helppoa ja joustavaa. Tilaukset tehdään oppimateriaalikohtaisesti. Oppimateriaalilisenssi on voimassa viisi vuotta, joten oppilas voi palata oppimateriaaliin myös varsinaisen opetuksen päätyttyä.

Oppilaan oppimateriaalilisenssi on henkilökohtainen. Se mahdollistaa merkintöjen ja harjoitusten tekemisen materiaaliin ja oman oppimisen seuraamisen, mikä puolestaan lisää materiaalin omakohtaisuutta ja oppimisen omistajuutta.

Perusopetuksen oppimateriaaleja on tällä hetkellä mahdollista tilata ainoastaan oppilaitoksille. Yksittäisten oppimateriaalien tilaaminen yksityiskäyttöön ei ole toistaiseksi mahdollista.

TILAA OPPIMATERIAALIT EDUSTORESTA

Onko koulussasi käytössä Edustore?

Tutustu Edustoreen

Edustore on useissa kaupungeissa käytössä oleva sähköisten oppimateriaalien kauppapaikka. Myös kaikki Tabletkoulun yläkoulun oppimateriaalit löytyvät Edustoresta. Kun hankitte oppimateriaaleja Edustoren kautta, ette tarvitse erillisiä Tabletkoulun tunnuksia, vaan otatte oppimateriaalit käyttöön oppilaitoksenne oppimisalustan kautta. Lisää ohjeita käyttöönottoon löytyy täältä.