Tabletkoulun oppimateriaaleja voi tilata joko suoraan Tabletkoululta tai Edustoren kautta.

Jos et ole varma, onko kunnassanne käytössä Edustore, ole yhteydessä rehtoriisi. Alta löydät ohjeet siihen, kuinka tilaat oppimateriaalit oppilaille suoraan Tabletkoululta. Ohjeita oppimateriaalin käyttöönottoon löydät täältä.

Jos sinulla herää kysymyksiä tilaamiseen liittyen, ota meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen myynti@tabletkoulu.fi.

YLÄKOULUN OPPIMATERIAALIEN TILAAMINEN

Tabletkoulun oppimateriaalien tilaaminen on helppoa ja joustavaa: koulunne tarpeet huomioidaan. Tabletkoulussa tilaukset tehdään oppimateriaalikohtaisesti. Oppimateriaalilisenssi on voimassa viisi vuotta, joten oppilas voi palata oppimateriaaliin myös varsinaisen opetuksen päätyttyä.

Oppilaan oppimateriaalilisenssi on henkilökohtainen. Se mahdollistaa merkintöjen ja harjoitusten tekemisen materiaaliin ja oman oppimisen seuraamisen, mikä puolestaan lisää materiaalin omakohtaisuutta ja oppimisen omistajuutta.

Tee tilaus seuraamalla näitä ohjeita:

1. Täytä tilauslomake.

Lataa itsellesi tilauslomake täältä. Täytä lomakkeelle yhteys- ja laskutustiedot. Merkitse, mitä oppimateriaaleja ja kuinka monta oppilaslisenssiä haluat kutakin oppimateriaalia kohden tilata.

2. Lähetä lomake Tabletkoululle.

Lähetä täytetty lomake sähköpostitse osoitteeseen myynti@tabletkoulu.fi. Käsittelemme tilauksesi tyypillisesti viimeistään tilausta seuraavana työpäivänä ja vahvistamme tilauksen sinulle sähköpostitse.

Tilauksen vahvistamisen jälkeen voitte hankkia oppilaille tunnukset Tabletkouluun, jos heillä ei niitä vielä ole. Ohjeet tunnusten tilaamiseen ja oppimateriaalin käyttöönottoon löydät täältä.

Onko koulussasi käytössä Edustore?

Tutustu Edustoreen

Edustore on useissa kaupungeissa käytössä oleva sähköisten oppimateriaalien kauppapaikka. Myös kaikki Tabletkoulun yläkoulun oppimateriaalit löytyvät Edustoresta. Kun hankitte oppimateriaaleja Edustoren kautta, ette tarvitse erillisiä Tabletkoulun tunnuksia, vaan otatte oppimateriaalit käyttöön oppilaitoksenne oppimisalustan kautta. Lisää ohjeita käyttöönottoon löytyy täältä.