Tabletkoulun oppimateriaalit voit tilata suoraan Tabletkoululta, Kirjavälityksen Kouluväylä-palvelustaKirjastopalvelun Kouluaarre-palvelusta tai Edustoresta.

Jos sinulla herää kysymyksiä tilaamiseen liittyen, ota meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen myynti@tabletkoulu.fi.

TILAA OPPIMATERIAALIT SUORAAN TABLETKOULULTA

Oppimateriaalit tilataan täyttämällä tilauslomake, jonka saat auki alla olevasta napista. Ensimmäisessä vaiheessa täytät yhteystietosi ja oppilaitoksen laskutustiedot. Toisessa vaiheessa valitset oppimateriaalit, joita haluatte tilata, ja ilmoitat tarvittavien oppilaslisenssien määrän. Kolmannessa vaiheessa saat yhteenvedon tilauksesta ja pääset vahvistamaan tilauksen. Saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen, kun tilaus on käsitelty. Tämän jälkeen oppilailla on välittömästi lisenssit oppimateriaaliin.

TILAA OPPIMATERIAALIT KIRJAVÄLITYKSEN TAI KIRJASTOPALVELUN KAUTTA

Jos kunnassanne on käytössä Kirjavälityksen Kouluväylä- tai Kirjastopalvelun Kouluaarre-hankintakanava, voit tehdä tilauksen myös sitä kautta. Vaikka hankitte oppimateriaalit näiden kanavien kautta, tapahtuu oppimateriaalien käyttöönotto samalla tavalla kuin jos hankkisitte ne suoraan Tabletkoululta. Kun hankintakanavan kautta tehty tilaus on käsitelty, saat Tabletkoululta sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Tämän jälkeen oppilailla on välittömästi lisenssit oppimateriaaliin käytettävissään.

TILAA OPPIMATERIAALIT EDUSTORESTA

Jos kunnassanne on käytössä Edustore-hankintakanava, voit tehdä tilauksen myös sitä kautta. Edustoren kautta hankittujen oppimateriaalien käyttöönotto poikkeaa muista tilaustavoista. Kun hankitte oppimateriaaleja Edustoren kautta, ette tarvitse erillisiä Tabletkoulun tunnuksia, vaan oppimateriaalit otetaan käyttöön oppilaitoksenne oppimisalustan kautta. Lisää tietoa Edustoresta.

Tabletkoulun oppimateriaalien tilaaminen on helppoa ja joustavaa. Tilaukset tehdään oppimateriaalikohtaisesti. Oppimateriaalilisenssi on voimassa viisi vuotta, joten oppilas voi palata oppimateriaaliin myös varsinaisen opetuksen päätyttyä.

Oppilaan oppimateriaalilisenssi on henkilökohtainen. Se mahdollistaa merkintöjen ja harjoitusten tekemisen materiaaliin ja oman oppimisen seuraamisen, mikä puolestaan lisää materiaalin omakohtaisuutta ja oppimisen omistajuutta.

Perusopetuksen oppimateriaaleja on tällä hetkellä mahdollista tilata ainoastaan oppilaitoksille. Yksittäisten oppimateriaalien tilaaminen yksityiskäyttöön ei ole toistaiseksi mahdollista.