Liity mukaan Opetukeen!

Tabletkoulua käyttäviä opettajia löytyy jo lähes jokaisesta niemennotkosta ja saarelmasta ympäri Suomea. Uusia innokkaita opettajia liittyy jatkuvasti uudenlaisen opettamisen ja oppimisen pariin. Jokaisella on taatusti hieman oma tapansa ja tyylinsä käyttää Tabletkoulua opetuksessaan. Monet Tabletkoulua käyttävät opettajat ovat jo ehtineet tehdä hienoja pedagogisia oivalluksia Tabletkoulun parissa. Toiset taas tarvitsevat vielä liikkeelle lähtöön ja oivalluksien tueksi auttavaa kollegaa. Tabletkoulua käyttäviä opettajia yhdistää joka tapauksessa halu kokeilla opetuksessaan uusia mahdollisuuksia ja ajatella oppimista tulevaisuudessa tarvittavien taitojen ja ennen kaikkea oppilaan näkökulmasta.

Keräämme Opetuki-palveluun opettajia, joilla on halu auttaa kollegaansa Tabletkoulun käyttöönotossa tai pedagogisten oivallusten tekemisessä omassa oppiaineessaan. Tukea tarvitseva voi etsiä sinut Opetuki-palvelusta ilmoittamillasi tiedoilla ja lähettää sähköpostitse opetukipyynnön.

Sähköpostiosoitteesi ei näy käyttäjille. Opetukeen liittyessäsi sitoudut oman aikataulusi  ja mahdollisuuksiesi mukaan vastaamaan tukipyyntöön. Mikäli et ehdi tarjoamaan pyydettyä tukea, ohjaat vain tukipyynnön osoitteeseen opetuki@tabletkoulu.fi. Tällöin olemme yhteydessä suoraan tuen tarvitsijaan.