Haluatko ymmärtää tarkemmin miten oman lapsen opiskelu digitaalisia välineitä hyödyntäen poikkeaa perinteisestä opiskelusta?

Tabletkoulun opas huoltajille on suunnattu niille huoltajille, jotka haluavat tutustua tarkemmin digitaalisia välineitä hyödyntävään opiskeluun ja ymmärtää paremmin sitä, miten oman lapsen opiskelu digitaalisilla välineillä poikkeaa perinteisestä opiskelusta. Opas tarjoaa tietoa siitä, mitä opiskelu digitaalisuutta hyödyntäen on ja mitä se ei ole.

Opas nostaa esiin olennaisia seikkoja kuten sen, että digitaalisuus ei ole itseisarvo, vaan se on valjastettu oppimisen avuksi. Edelleen kirjoitetaan tarpeen tullen kynällä, ja kasvokkainen vuorovaikutus useinmiten lisääntyy!

Oppaassa tarjotaan käytännön apua myös Tabletkoulun käyttöön huoltajien näkökulmasta. Dokumentin lopusta löydät yleisimpiä huoltajia askarruttavia kysymyksiä.

Kuten oppimateriaalimme, tämäkin opas päivittyy käyttäjien tarpeen mukaan. Lataa opas itsellesi alta.

Lataa huoltajan opas itsellesi!