Jukka Meklin
Toimitusjohtaja, myynti ja markkinointi

Jukka on kolmen lapsen isä ja kotitalousopettajan poika. Jukka on aikaisemmin ollut mukana perustamassa kasvuyrityksiä ja ratkomassa monimutkaisia haasteita isoissa kansainvälisissä yrityksissä. Jukan intohimo on olla jatkuvasti mukana luomassa uutta ja mullistavaa. Tabletkoulussa Jukan tehtävä on olla äänitorvi asiakkaiden suuntaan ja tuoda uusi tapa oppia ja opettaa mahdollisimman monen opettajan ja oppilaan ulottuville.

Miikka Salavuo
Johtava asiantuntija

Miikka on toiminut opetuksen kehittäjänä, tutkijana ja opettajien kouluttajana kohta kaksi vuosikymmentä. Miikka etsii jatkuvasti uusia tapoja tukea oppimista aiempaa paremmin. Hän on tehnyt mm. väitöskirjan verkkopedagogiikasta, tutkinut ja kehittänyt erilaisia verkkoyhteisöjä alakouluista yliopistoihin ja kouluttanut opettajia 90-luvulta asti. Tabletkoulussa Miikka toimii monipuolisissa tehtävissä ja vastaa varsinkin pedagogisesta kehityksestä.

Mari Soikkeli
Kustannus- ja kehitysjohtaja

Mari on kustannusalan konkari, joka rakastaa työtään intohimoisesti ja innostuu yhdessä tekemisestä ja uusista haasteista. Koulutukseltaan hän on valtiotieteiden maisteri. Tabletkoulussa Maria innostaa digitaalisen oppimateriaalin rakentaminen pedagogisista lähtökohdista käsin ja se, miten digitaalisuus tukee aidosti oppimista. Mari vastaa kustannusliiketoiminnasta ja tuotekehityksestä ja on mukana tekemässä monipuolisesti kaikkea sisällöntuotantoon liittyvää.

Sanna Sillankorva
Kustannuspäällikkö

Sanna on koulutukseltaan äidinkielen, kirjallisuuden ja suomen toisena kielenä opettaja. Opetuskokemusta hänellä on lukiosta ja Madridin autonomisesta yliopistosta. Tabletkouluun Sannan toi vahva halu kehittää uudenlaista oppimista ja opettamista. Erityisesti Sannaa kiinnostaa oppimateriaalien rakentaminen mahdollisimman oppijalähtöisesti. Tabletkoulussa Sannan tehtäviin kuuluu projektien vetäminen ja kustannustoimitustyö.

Katja Laaksonen
Kustannustoimittaja

Katja on kokenut ja monipuolinen kustannustoimittaja, joka on toimittanut monenlaista kirjallisuutta populaaritieteestä dekkareihin. Tabletkoulussa Katjaa innostavat digitaalisten oppimateriaalien mahdollisuudet sekä intohimoinen suhtautuminen oppimiseen. Katja vetää projekteja ja kustannustoimittaa oppimateriaaleja.

Aleksi Villberg
Mediatuottaja

Aleksi on audiovisuaalisen alan ammattilainen ja muusikko. Tabletkoulussa Aleksi vastaa oppimateriaalien ääni- ja videomateriaalin tuotannosta eli äänittämisestä, kuvaamisesta ja leikkaamisesta.

Anni Kivirinta
Asiakaspalvelu

Anni asuu talvikaudet Ranskassa lumilautaillen ja kesät Hangossa. Etätyöt ovat siis Annille varsin tuttuja. Tabletkoulussa Anni mm. avustaa lupapyynnöissä, tunnuksien hallinnassa ja muissa asiakaspalvelutehtävissä.

Mitja Sirola
Graafinen suunnittelija

Mitja on hyvää elämää ja elokuvia rakastava visualisti. Tabletkoululle hän tekee animaatioita, kuvituksia ja graafista suunnittelua.

Sampsa Rydman
Graafinen suunnittelija

Sampsa on fantastinen kartanpiirtäjä, web-kehittäjä ja historian popularisoija viidentoista vuoden kokemuksella. Tabletkoulussa Sampsa säätää oppimateriaalien kuvat, värit ja sisällöt kohdilleen – tarvittaessa vaikka koodaten. Sampsan intohimoja ovat opettaminen, infografiikka ja antiikin Rooma.

Jani Ruohomeri
Asiakkuuspäällikkö, myynti, markkinointi ja koulutus

Jani on taustaltaan luokanopettaja, joka on opetustyössään hyödyntänyt jo pitkään digitaalisia ympäristöjä oppimisen tukena. Opettajien kouluttaminen on Janille tuttua jo useamman vuoden ajalta.  Jania ja Tabletkoulua yhdistävät kiinnostus opettajuuden ja oppimisen muutoksesta. Koulumaailman muutosta hän pääsee seuraamaan myös kolmen kouluikäisen poikansa kautta.  Janin vapaa-aika kuluu perheen, liikunnan ja luonnon parissa. Sielunsa hän on menettänyt Saaristomerelle jo pikkupoikana.

Jari Halonen
Myynti ja markkinointi

Kasvatustieteiden maisteri Jari on ensimmäisiä tietotekniikkaan erikoistuneita luokanopettajia. Opettajakokemusta hänellä on peruskoulusta ja ammattioppilaitoksesta. Pitkän pätkän työurastaan Jari on tehnyt kustantajille, ja Tabletkoululle jo viisi vuotta. Viime vuosina hän on myös toiminut iltaisin urheiluseurojen valmennustehtävissä. Jarin intohimo on jatkuva kehittäminen ja muutos – Jari rakastaa uusia juttuja. Tabletkoulussa Jarin päivät täyttyvät asiakaskohtaamisista kouluilla ja virastoissa.

Tuukka Toivonen
Teknologiajohtaja

Tuukan ensimmäinen WWW-palvelu pyöri yliopistolta pummatulla 486:lla, joka sai datansa teksti-TV:stä. Tätä varten piti ensin kirjoittaa ajuri sieppauskortille. Näin syvällä harvoin enää tarvitsee sukeltaa, mutta tarve yhdistellä teknologioita säilyy – varsinkin Tabletkoulun kaltaisessa internetin resursseja hyödyntävässä palvelussa. Tuukka vastaa siitä, että Tabletkoulun alusta pysyy ajan tasalla ja taipuu käyttäjien tarpeisiin nyt ja tulevaisuudessa.