Käyttö- ja toimitusehdot

Tabletkoulu Oy:n käyttö- ja toimitusehdot

Tabletkoulu Oy

Tabletkoulu Oy (Y-tunnus 2530665-5 ) toimii oppimateriaalin kustantajana, jakelijana ja myyjänä. Yhteystiedot: Lapinlahdenkatu 16, 00180 Helsinki,  info@tabletkoulu.fi.

Yleistä

Tabletkoulun käyttö on opettajille ilmaista. Opettajilla ei ole oikeutta käyttää Tabletkoulun materiaalia opetuksessaan ilman, että myös oppilailla/opiskelijoilla on voimassa oleva käyttöoikeus materiaaliin.

Oppilaan/opiskelijan käyttöoikeus maksaa kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaisen summan. Oppilas-/opiskelijakäyttö on henkilökohtaista, eikä sitä voi siirtää toiselle oppilaalle/opiskelijalle.

Tekijänoikeudet

Tabletkoulu myy ja jakelee tekijänoikeuden alaista oppimateriaalia. Oppimateriaalin käyttö on sallittua ainoastaan opetus- ja yksityiskäytössä.

Sopimuksen syntyminen oppimateriaalin käyttöoikeuden ostamisesta

Sopimus oppimateriaalin käyttöoikeuden ostamisesta katsotaan syntyneeksi, kun oppilas/opiskelija itse tai kolmas osapuoli (esim. koulu, kouluyhtymä, kunta, vanhempi):

1. ostaa materiaaliin käyttöoikeuden Tabletkoulun verkkokaupasta,
  2. ilmaisee haluavansa ostaa käyttöoikeuden ja maksaa sen esimerkiksi laskulla tai
  3. tilaa käyttöoikeuden kolmannen osapuolen ylläpitämän hankintakanavan tai verkkokaupan kautta (esim. Kuntien Tieran ylläpitämä Edustore).

Sopimus voidaan katsoa syntyneeksi myös, jos oppilas/opiskelija käyttää haltuunsa saaman ilmaiskoodin tai muulla keinolla saa pääsyn Tabletkoulun palveluun ja oppimateriaaliin.

Sopimuksen voimassaolo

Sopimus on voimassa ja oppimateriaali on käytössä kunkin ostetun oppimateriaalin osalta viisi (5) vuotta sopimuksen syntymisestä. Tabletkoulu takaa, että tänä aikana oppilaalla/opiskelijalla on pääsy oppimateriaaliin www.tabletkoulu.fi -palvelussa tai jollakin vaihtoehtoisella tavalla.

Maksaminen

Tabletkoulun oppimateriaalin käyttöoikeuden maksaminen on mahdollista verkkomaksulla tai laskulla. Laskuista peritään 10 euron laskutuspalkkio.

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (Y-tunnus: 2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa-, MasterCard- ja Visa Electron -korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Yhteystiedot: Paytrail Oyj, (2122839-7), Innova 2, Lutakonaukio 7, Jyväskylä 40100, Puhelin: 0207 181830.

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (Y-tunnus: 2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa.

Tabletkoulun opettajakäyttö

Tabletkoulu tarjoaa oppimateriaalin ja tietojärjestelmän opettajien käyttöön. Opettaja sitoutuu käyttämään Tabletkoulua tekijänoikeudet huomioiden. Opettaja voi lisätä omaa materiaalia osaksi Tabletkoulua (mm. kuvia, tiedostoja ja omia tehtäviä). Jos opettaja päättää antaa materiaalia muiden opettajien tai Tabletkoulun hyödynnettäväksi, hän ei saa siitä erillistä korvausta, ja Tabletkoululla on oikeus muokata materiaalia.

Tabletkoulun vastuut

Tabletkoulu tarjoaa Tabletkoulun www-palvelun ilman minkäänlaisia takuita toistaiseksi ja parhaan kyvyn mukaan toimitettuna.

Tabletkoulun oppimateriaali kehittyy jatkuvasti ja julkaistuun oppimateriaalin voidaan tehdä muutoksia ilman, että niistä ilmoitetaan erikseen asiakkaalle.

Tabletkoulu ei vastaa käyttäjien tekemien muistiinpanojen eikä muiden vastaavien tallenteiden säilyvyydestä palvelussa.

Tabletkoulu ei vastaa välillisistä vahingoista. Muutenkin Tabletkoulun vastuu rajoittuu asiakkaan palvelusta maksamaan hintaan.

Sopimusehtojen muuttaminen

Tabletkoulu pidättää oikeuden hintojen ja sopimusehtojen muuttamiselle. Sopimusehtojen muutoksesta kerrotaan vähintään kaksi kuukautta ennen muutoksen voimaantuloa Tabletkoulun internetsivuilla ja tarvittaessa muilla soveltuvilla tavoilla.

Peruuttamisoikeus

Oppimateriaalin ostajalla on oikeus perua sopimus ostetun oppimateriaalin osalta 14 päivän kuluessa sopimuksen syntymisestä. Sopimusta ei kuitenkaan voi perua jos ostaja on luonut oppimateriaalista kopion (pdf:n).

Peruutus tulee tehdä sähköpostilla osoitteeseen  info@tabletkoulu.fi. Ilmoituksesta tulee käydä ilmi käyttäjän yksilöimistiedot, yhteystiedot ja sopimus, joka halutaan perua. Lisäksi peruutusilmoituksessa tulee olla tilinumero, jolle maksusuoritus maksetaan.

Käyttäjällä on oikeus koska tahansa sulkea tilinsä Tabletkoulun www-palvelussa lopettamalla Tabletkoulun www-palvelun käytön ja pyytämällä Tabletkoulua peruuttamaan ja poistamaan tilinsä ja tietonsa. Pyyntö tulee lähettää osoitteeseen  info@tabletkoulu.fi.

Muuta

Materiaalin edelleenmyynti, vuokraus, lainaus tai muu vastaava käyttö on kielletty.

Tabletkoulu tallettaa käyttäjätiedot, ja niiden tarkemmat rekisterin käyttö- ja sovellusperiaatteet löytyvät palvelun rekisteriselosteesta.