Uusi tapa oppia ja opettaa!

Uuden opetussuunnitelman mukainen sähköinen oppimateriaali ja helppokäyttöiset työkalut samassa paketissa

Tilaa ilmaiset
opettajan
tunnukset!

Alakoulu

Monialaisia teemoja ja uudenlaisia oppikirjoja

Lue lisää

Yläkoulu

Runsaasti uudenlaisia oppimateriaaleja

Lue lisää

Lukio

Kymmenittäin valmiita kursseja

Lue lisää

Tabletkoulun käyttö on opettajille täysin ilmaista. Kun kirjaudut sisään Tabletkoulun ilmaisella opettajatunnuksella, pääset heti tutustumaan kaikkiin tarjolla oleviin materiaaleihin ja toimintoihin.

Rekisteröidy opettajaksi

Opiskelijoille maksavat ainoastaan oppimateriaalit – nekin vain muutaman euron!

Rekisteröidy opiskelijaksi

Toimii laitteella kuin laitteella!

Tarvitset vain selaimen ja Internet-yhteyden. Voit käyttää tietokonetta, tablettia tai älypuhelinta.

Korvaa perinteisen oppikirjan kokonaan

Tarjolla on opettajien ammattitaidolla tuottamat, vahvaan pedagogiseen osaamiseen pohjautuvat digitaaliset oppimateriaalit – mitään muuta et tarvitse!

Opiskelijoiden töiden seuranta on helpompaa kuin koskaan aiemmin

Kaikki harjoitukset ja opiskelijoiden eteneminen kertyvät yhteen selkeään näkymään.

Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Tabletkoulu yhdistää voimansa Bomberbotin kanssa ja tuo ohjelmoinnin suomalaisiin luokkahuoneisiin

Tabletkoulu ja hollantilainen ohjelmointikustantaja Bomberbot tarjoavat yhteistyössä ratkaisun ohjelmoinnin opetukseen alakouluissa. Bomberbot on suunniteltu erityisesti opettajille, joilla ei ole aiempaa kokemusta ohjelmoinnista tai sen opettamisesta.

Lue uutisia

Tapaa Tabletkoulun tiimiläiset – Aleksi Villberg

Haastattelusarjamme Tabletkoulun tiimiläisistä jatkuu, ja tällä kertaa esittelyssä on Aleksi Villberg. Samaan tapaan kuin muut aikaisemmin, myös hän pääsi vastaamaan muutamaan kysymykseen itsestään, omasta taustastaan ja tietenkin työstään.

Aloitin Tabletkoulussa marraskuussa 2015. Miikka Tabletkoulusta tunsi vastuuopettajani ammattikorkeakoulusta ja sitä kautta pääsin harjoitteluun. Olin ensin puoli vuotta harjoittelijana, jonka jälkeen siirryin osa-aikaiseksi työntekijäksi. Nykyisellään olen Tabletkoululla ihan päätoimisesti, joten ilmeisesti työpanokseni on kelvannut!

Lue blogia

Tablet­koulun tari­noita

“Näkisittepä, millä tarmolla, touhulla ja metelillä 34 teiniä opiskelee seksuaaliterveyttä parhaillaan Tabletkoulun Terveystiedon kurssin avulla! Itseohjautuvasti, innostuneesti, ulkopuolisia lähteitä käyttäen, keskustellen, kirjoittaen ja oppien.”

– Maijaleena Kupiainen, uskonnon ja terveystiedon opettaja, Tikkurilan lukio

Lue lisää kokemuksia

Tapahtumat

Tabletkoulu on mukana monenlaisissa tilaisuuksissa, joissa sinullakin on mahdollisuus päästä tutustumaan sähköisiin oppimateriaaleihin ja uudistuvaan pedagogiikkaan.

Tutustu tapahtumiin

Koulutuksia

Pyrimme jatkuvasti järjestämään erityyppisiä koulutuksia Tabletkoulun käyttäjille. Ole meihin yhteydessä, jos kaipaat alueellesi koulutuksia.

Tutustu tarkemmin

Tablet­koulun oppi­kirjai­lijat

Petteri Mikkonen on Nokialla työskentelevä aineenopettaja ja bloggaaja. Petteri opettaa Nokianvirran koulussa matemaattisten aineiden lisäksi tieto- ja viestintätekniikkaa. Oppilaita innostavat Petterin monipuoliset ja nykyaikaiseen teknologiaan perustuvat oppitunnit. Tabletkoulussa häntä kiinnostaa uudenaikaiset tavat oppia ja opiskella. Oppilaslähtöisyys ja yksilöllinen opiskelu ovat Petterin opetuksen kulmakiviä. Hän on mukana kehittämässä Tabletkoulun yläkoulun kemian ja fysiikan oppimateriaaleja.

Tutustu kaikkiin kirjailijoihin

Tabletkoulu ja OPS 2016

Mietityttääkö uuteen opetussuunnitelmaan siirtyminen? Mistä löydät oikeat sisällöt ja pedagogiset välineet? Pelkäätkö, että joudut kokoamaan kaiken itse?

OPS 2016 korostaa oppimisen iloa, oppilaiden aktiivista roolia ja tietotekniikan hyödyntämistä. Se uudistaa oppilaiden arviointia ja korostaa monialaisia oppimiskokonaisuuksia ja tulevaisuuden taitoja.

Juuri tästä Tabletkoulussa on kyse! Tabletkoulun sähköisten oppimateriaalien ja työkalujen avulla saat kaiken, mitä OPS 2016 -muutoksessa tarvitset.

Tutustu tarkemmin

Oppimateriaalin etusivuun tutustuminen

Kurssin sisältö ja rakenne

Yhteistyökumppanit