Tabletkoulun käyttöönotto lukiossa

Opiskelijat ostavat itse Tabletkoulun lukion kurssit verkkokaupastamme. Opettajille Tabletkoulun materiaalit ovat ilmaisia.

Opiskelija, näin hankit kurssimateriaalin

1. Rekisteröidy Tabletkoulun käyttäjäksi ja kirjaudu sisään.
  2. Osta lisenssi opettajan ilmoittamaan Tabletkoulun kurssiin Tabletkoulun verkkokaupasta. Kurssin hinnan näet verkkokaupasta. Kurssin lisenssi on voimassa viisi vuotta.
  3. Opettaja antaa opiskelijoille kurssin alkaessa liittymisavaimen. Saat kurssin käyttöösi, kun olet maksanut lisenssin ja liittynyt kurssille liittymisavaimella.

Tabletkoulun pääasialliset maksutavat ovat yleisimmät verkkopankit ja luottokortit.

Poikkeustapauksissa voit myös maksaa laskulla. Tällöin veloitamme 10 €:n laskutuslisän /yksittäinen kurssi tai lisenssi. Jos haluat menetellä näin, laita sähköpostia osoitteeseen info@tabletkoulu.fi.

Bästa studerande, kursmaterialet beställs på följande vis

1. Registrera dig som användare av Tabletkoulu, och logga in.
  2. Köp licensen från Tabletkoulus webbutik till den kurs som läraren hänvisat till. Priset hittar du i webbutiken. Licensen är i kraft följande fem år.
  3. Läraren ger alla studerande en kursnyckel i början av kursen. Materialet blir tillgängligt då du har betalat licensen och registrerat dig på kursen med kursnyckeln.

Som betalningssätt accepterar Tabletkoulu de vanligaste nätbankerna samt kreditkort.

I undantagsfall kan vi även godkänna betalning mot faktura. I dessa fall debiterar vi en extra avgift på 10 €/kurs eller licens. Om du önskar att gå till väga på detta vis, kontakta oss via vår e-post info@tabletkoulu.fi.

Opettaja, näin otat kurssin käyttöön opiskelijoidesi kanssa

Tabletkoulun käyttö on opettajille ilmaista.

Rekisteröidy ensin Tabletkouluun. Käytä rekisteröintiin työsähköpostiasi. Tarkastamme rekisteröinnit ja aktivoimme tunnukset päivittäin. Saat meiltä sähköpostia, kun olemme aktivoineet tunnuksesi.

Tunnukset saatuasi voit luoda Tabletkoulun valmiista oppimateriaaleista (kurssipohjat) oman kurssin. Kerro opiskelijoillesi kurssikohtainen liittymisavain, jonka Tabletkoulun järjestelmä luo sinulle automaattisesti. Tämän jälkeen opiskelijat ostavat lisenssin materiaaliin Tabletkoulun verkkokaupasta ja liittyvät kurssillesi.

Tutustu kurssin käyttöönottoon oheisen lyhyen ohjevideon avulla.

Mikäli sinulla on ongelmia käyttöönotossa, ota yhteyttä osoitteeseen tunnukset@tabletkoulu.fi.

Bästa lärare, så här tar du kursen i bruk med dina studerande

Registrera dig först på Tabletkoulus plattform. Använd din arbetsmejl för registreringen. Vi kontrollerar registreringar och aktiverar konton dagligen. Vi skickar dig e-post, när vi aktiverat ditt konto.

Efter att du har fått en bekräftelse av registreringen i e-posten, kan du skapa din egen kurs utav våra läromedel (”kursbotten”). Meddela kursnyckeln till dina studerande. Kursnyckeln skapas automatiskt av Tabletkoulus plattform. Efter detta köper de studerande licensen för materialet från Tabletkoulus webbutik och sedan registrerar de sig på kursen.

Du kan också bekanta dig med videon bredvid, som anvisar på finska hur man tar kursen i bruk.