Tabletkoulun käyttöönotto lukiossa

Opiskelijat ostavat itse Tabletkoulun lukion kurssit verkkokaupastamme. Opettajille Tabletkoulun materiaalit ovat ilmaisia.

Opiskelija, näin hankit kurssimateriaalin

1. Rekisteröidy Tabletkoulun käyttäjäksi ja kirjaudu sisään.
  2. Osta lisenssi opettajan ilmoittamaan Tabletkoulun kurssiin Tabletkoulun verkkokaupasta. Kurssin hinnan näet verkkokaupasta. Kurssin lisenssi on voimassa viisi vuotta.
  3. Opettaja antaa opiskelijoille kurssin alkaessa liittymisavaimen. Saat kurssin käyttöösi, kun olet maksanut lisenssin ja liittynyt kurssille liittymisavaimella.

Tabletkoulun pääasialliset maksutavat ovat yleisimmät verkkopankit ja luottokortit.

Poikkeustapauksissa voit myös maksaa laskulla. Tällöin veloitamme 10 €:n laskutuslisän /yksittäinen kurssi tai lisenssi. Jos haluat menetellä näin, laita sähköpostia osoitteeseen info@tabletkoulu.fi.

Opettaja, näin otat kurssin käyttöön opiskelijoidesi kanssa

Tabletkoulun käyttö on opettajille ilmaista.

Rekisteröidy ensin Tabletkouluun. Käytä rekisteröintiin työsähköpostiasi. Tarkastamme rekisteröinnit ja aktivoimme tunnukset päivittäin. Saat meiltä sähköpostia, kun olemme aktivoineet tunnuksesi.

Tunnukset saatuasi voit luoda Tabletkoulun valmiista oppimateriaaleista (kurssipohjat) oman kurssin. Kerro opiskelijoillesi kurssikohtainen liittymisavain, jonka Tabletkoulun järjestelmä luo sinulle automaattisesti. Tämän jälkeen opiskelijat ostavat lisenssin materiaaliin Tabletkoulun verkkokaupasta ja liittyvät kurssillesi.

Tutustu kurssin käyttöönottoon oheisen lyhyen ohjevideon avulla.

Mikäli sinulla on ongelmia käyttöönotossa, ota yhteyttä osoitteeseen tunnukset@tabletkoulu.fi.