Tabletkoulun oppimateriaalien tilausohjeet

Tabletkoulun alakoulun oppimateriaalit koulu ostaa oppilailleen. Tilaaminen onnistuu lomakkeen avulla. Opettajille Tabletkoulun materiaalit ovat ilmaisia.

Alakoulun oppimateriaalien tilaaminen

Tabletkoulun oppimateriaalien tilaaminen on helppoa ja joustavaa: koulunne tarpeet huomioidaan. Tabletkoulussa tilaukset tehdään oppimateriaalikohtaisesti. Oppimateriaalilisenssi on voimassa viisi vuotta, joten oppilas voi palata oppimateriaaliin myös varsinaisen opetuksen päätyttyä.

Oppilaan oppimateriaalilisenssi on henkilökohtainen. Tämä mahdollistaa merkintöjen ja harjoitusten tekemisen materiaaliin ja oman oppimisen seuraamisen. Tämä puolestaan lisää materiaalin omakohtaisuutta ja oppimisen omistajuutta.

Tee tilaus lataamalla oheinen tilauslomake ( Word tai PDF) ja lähettämällä se täytettynä osoitteeseen myynti@tabletkoulu.fi. Vastaamme myös mielellämme kaikkiin tilauksiin liittyviin kysymyksiin ja toiveisiin.

Onko koulussasi käytössä Edustore?

Edustore on useissa kaupungeissa käytössä oleva sähköisten oppimateriaalien hankintakanava. Myös suurin osa Tabletkoulun oppimateriaaleista löytyy Edustoresta.

Jos koulusi käyttää Edustorea, voit tilata Tabletkoulun oppimateriaalit käyttämällä Edustoren kauppaa. Jos kaipaat lisää tietoa Tabletkoulun oppimateriaalien tilaamisesta Edustoren kautta, lähetä viesti osoitteeseen myynti@tabletkoulu.fi.