Tabletkoulun käyttöönotto alakoulussa

Tabletkoulun alakoulun oppimateriaalit koulu ostaa oppilailleen. Tilaaminen onnistuu lomakkeen avulla. Opettajille Tabletkoulun materiaalit ovat ilmaisia.

Alakoulun oppilaan tunnusten tilaaminen

Alakoulun oppilaiden tunnukset tilataan Tabletkoululta. Tunnusten luomiseen oppilas ei tarvitse sähköpostiosoitetta. Opettaja tai koulusihteeri toimittaa käyttäjätunnuksen ja salasanan oppilaalle. Opettaja voi helposti liittää oppilaan Tabletkoulussa oikeaan opetusryhmään ja vaihtaa tarvittaessa hänen salasanansa.

Tilaa tunnukset oppilaillesi täyttämällä lomake oppilaat.xls ja lähettämällä se sähköpostitse osoitteeseen tunnukset@tabletkoulu.fi.

Opettaja, näin otat oppimateriaalit käyttöön oppilaidesi kanssa

Tabletkoulun käyttö on opettajille ilmaista. Koulu hankkii oppilaille lisenssit Tabletkoulun oppimateriaaleihin.

Tutustu tilausohjeisiin

Rekisteröidy ensimmäiseksi Tabletkouluun. Käytä rekisteröintiin työsähköpostiasi. Tarkastamme rekisteröinnit ja aktivoimme tunnukset päivittäin. Saat meiltä sähköpostia, kun olemme aktivoineet tunnuksesi.

Kun haluat aloittaa varsinaisen opetuksen, luo valmiista oppimateriaalipohjasta opetusryhmä ja liitä oppilaasi siihen. Tämän jälkeen opetus voi alkaa.

Tabletkoulussa on myös oma liittymä koulusihteereille. Tämä mahdollistaa sen, että koulu voi helposti ja joustavasti hallita omien oppilaidensa tunnuksia ja muita tietoja. Jos olet kiinnostunut hallintatunnuksista, lähetä lisätietopyyntö osoitteeseen info@tabletkoulu.fi.

Tutustu oppimateriaalin käyttöönottoon oheisen lyhyen ohjevideon avulla.

Mikäli sinulla on ongelmia käyttöönotossa, ota yhteyttä osoitteeseen tunnukset@tabletkoulu.fi.

Onko koulussasi käytössä Edustore?

Edustore on useissa kaupungeissa käytettävä sähköisten oppimateriaalien hankintakanava. Myös suurin osa Tabletkoulun oppimateriaaleista löytyy Edustoresta.

Edustore mahdollistaa myös kertakirjautumisen. Sekä opettajat että oppilaat voivat kirjautua sisään Tabletkoulun oppimateriaaleihin koulussa käytössä olevan oppimisalustan kautta, eikä erillisiä Tabletkoulun tunnuksia tarvita. Jos kaipaat lisää tietoa Tabletkoulun käytöstä Edustoren kautta, lähetä viesti osoitteeseen info@tabletkoulu.fi.