Opeta ohjelmointia Bomberbotin avulla!

Bomberbot

Bomberbot on digitaalinen ja osallistava oppimisratkaisu ohjelmoinnin ja ohjelmoinnillisen ajattelun opettamiseen alakoulussa. Pelin ongelmanratkaisutehtävien avulla oppilaat harjoittelevat ohjelmointia sekä ohjelmoinnin keskeisiä käsitteitä.

Bomberbot on suunniteltu erityisesti opettajille, joilla ei ole aiempaa kokemusta ohjelmoinnista tai sen opettamisesta. Bomberbot on pedagogisesti mietitty kokonaisuus, joka sisältää pelin lisäksi opettajan perehdytysmateriaalin, tuntisuunnitelmat, esitysdiat, työkalun oppilaiden edistymisen seurantaan sekä ratkaisuoppaan.

Tablekoulu tarjoaa Bomberbotin kouluihin yksinoikeudella Suomessa. Tutustu Bomberbottiin tarkemmin osoitteessa www.bomberbot.com/fi.

• Markus Humaloja
    Veromäen koulu

“Bomberbotin avulla kuka vain pystyy opettamaan ohjelmointia. Mitään aiempaa kokemusta ei tarvita. Tunnit ovat opettajalle hyvin selkeät ja lapset motivoituvat hauskasta pelistä.”

Tule mukaan pilottihankkeeseen

Tabletkoulu kutsuu alakoulun opettajia mukaan ohjelmoinnin opetuksen pilottihankkeeseen Bomberbotin avulla. Mikäli olet kiinnostunut osallistumaan pilottiin, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen petra.raivonen@tabletkoulu.fi ja neuvon sinut alkuun. Vastaan mielelläni myös muihin kysymyksiin peliä tai pilottia koskien!

Ota yhteyttä!