Uutta Tabletkoulussa

Tabletkoulun käyttö laajenee vauhdilla lukioissa
17.08.2017

Helsingin Sanomat uutisoi Tabletkoulun kasvavasta suosiosta lukioissa otsikolla ""Uusi tulokas sekoittaa vanhojen kustantajien pakkaa".

Alakoulun Matematiikka 3 uudistuu perusteellisesti
30.05.2017

Uudistunut materiaali on käytettävissä heti elokuun alussa. Sarjan muut osat 4–6 uudistuvat elokuuhun 2018 mennessä.

Oppilaanohjaus 7-9 uudistuu syksyksi!
04.05.2017

Oppilaanohjaus 7–9 materiaali uudistuu perusteellisesti 5.6. alkaen.

Uudistunut materiaali on valmiina käytössä heti elokuun alussa!

English Grammar tulee Tabletkouluun!
12.04.2017

Tabletkoulun huippusuositut lukion englannin kurssit täydentyvät kielioppiluvuilla!

Lisäksi sarja täydentyy omalla erillisellä English Grammar-kurssilla.

Tabletkoulu yhdistää voimansa Bomberbotin kanssa ja tuo ohjelmoinnin suomalaisiin luokkahuoneisiin
27.04.2016

Tabletkoulu ja hollantilainen ohjelmointikustantaja Bomberbot tarjoavat yhteistyössä ratkaisun ohjelmoinnin opetukseen alakouluissa. Bomberbot on suunniteltu erityisesti opettajille, joilla ei ole aiempaa kokemusta ohjelmoinnista tai sen opettamisesta.

Yrityskylä ja Tabletkoulu aloittavat yhteistyön
07.03.2016

Uusien oppimismenetelmien edelläkävijät, maailman parhaaksi oppimiskokonaisuudeksi valittu Yrityskylä ja digitaalinen oppimateriaalikustantamo Tabletkoulu aloittavat yhteistyön.