“Me Tabletkoulussa olemme aina lähteneet jostakin selkeästä pedagogisesta tavoitteesta, jonka saavuttamiseksi olemme kehittäneet sekä työkalujamme että opetussuunnitelman mukaisia sisältöjämme.”

Miikka Salavuo
Johtava asiantuntija, Tabletkoulu
Tabletkoulu muuttaa koulun arkea

Mikä Tabletkoulu on?

Tabletkoulu on sähköisten oppimateriaalien kustantaja. Teemme alakoulusta lukioon oppimateriaaleja, jotka ovat opetussuunitelman mukaisia ja sisältävät kaiken tarvittavan: opetustekstit, harjoitukset, kokeet, eriyttämisen keinoja ja arvioinnin työkaluja. Suoritustieto kertyy kaiken aikaa sekä opettajalle että oppilaalle.

Tabletkoulun oppimateriaalit perustuvat uusimpiin teknologiaa hyödyntäviin opetusmenetelmiin: ilmiöpohjaisuuteen, käänteiseen oppimiseen, pelillisyyteen sekä yhteisölliseen ja itseohjautuvaan oppimiseen. Tabletkoulu tukee oppimisen eriyttämistä ja tulevaisuudessa tärkeiden taitojen kehittämistä. Oppimateriaaliemme avulla jokaisen on helppo siirtyä uuden opettamisen ja oppimisen maailmaan.

Oppikirjailijoinamme toimii yhteensä noin 200 opettajaa. Oppimateriaalimme pohjautuvat siis vahvaan pedagogiseen osaamiseen ja ammattitaitoon.