Oletko harkinnut ottavasi Tabletkoulun oppimateriaaleja käyttöön oppilaittesi kanssa? Tai oletko jo ehtinyt kerätä kokemuksia jonkin verran ja kaipaisit lisää vinkkejä kollegoilta?

Nyt sinulle on tarjolla mainio mahdollisuus saada vinkkejä suoraan Tabletkoulua käyttäviltä opettajilta. Tiistaina 5.2. klo 15:00 – 16:15 järjestettävässä webinaarissa Tabletkoulun oppimateriaaleja käyttävät opettajat esittelevät, miten opetus ja oppiminen sujuvat oppilaita aktivoivilla ja opettajan työtä helpottavilla Tabletkoulun ominaisuuksilla ja sisällöillä perusopetuksessa.

Esittelijöinä toimivat Jyväskylän Puuppolan koulun luokanopettaja Simo Marttinen, Helsingin Yhtenäiskoulun luokanopettaja Tiia Niskanen sekä Ruskon Maunun koulun historian ja yhteiskuntaopin opettaja Teemu Maunula. Webinaarissa tutustut mm. uudenlaiseen matematiikan ja ympäristöopin opettamiseen alakoulussa sekä jatkuvan arvioinnin toteuttamiseen Tabletkoulun avulla.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan täällä.