Tabletkoulun uudet webinaarit ovat saavuttaneet suuren suosion. Tähän mennessä järjestettyjä aloituskoulutuksia tullaan jäjestämään kovasta kysynnästä johtuen myös lisää.

Opettajat ovat toivoneet myös webinaareja edistyneemmille käyttäjille sekä oppimateriaalikohtaisia webinaareja. Näihin tarpeisiin vastaamme nyt tarjoamalla Tabletkoulun arviointityökaluihiin ja suosittuun englannin ENABI kertauskurssiin keskittyvät webinaarit.

Tabletkoulun arviointityökalut -webinaarissa tutustutaan Tabletkoulun helppokäyttöisiin ja monipuolisiin arvointityötä uudistaviin ja helpottaviin ominaisuuksiin. Webinaarissa on mahdollisuus esittää kysymyksiä kouluttajille. Webinaareja järjestetään kaksi kappaletta. Ilmoittaudu mukaan 25.9. järjestettävään webinaariin täällä ja 9.10. järjestettävään webinaariin täällä!

Tabletkoulun ENABI abikurssi tutuksi -webinaarissa kurssin oppikirjailijat Anna Puhakka ja Marcus Ellonen esittelevät suosittua Tabletkoulun ENABI abikurssia. Webinaarissa pääset esittämään kysymyksiä suoraan oppikirjailijoille. Ilmoittaudu mukaan 3.10. järjestettvään webinaariin täällä!