Tabletkoulun lukion lyhyen matematiikan kurssi MAB8 Tilastot ja todennäköisyys II (LOPS 2016) on julkaistu!

Kurssilla opiskellaan tilastoja, tilastojen lukutaitoa, diskreettejä ja jatkuvia jakaumia sekä luottamusvälin tehtäviä. Teknisten apuvälineiden mm. LibreOfficen ja GeoGebran käyttöön perehdytään koko kurssin ajan ja perehtymistä helpottamaan on laadittu runsaasti ohjevideoita. Näiden apuvälineiden käytöllä tilastojen ja todennäköisyyksien laskeminen on mukaansatempaavaa ja opiskelijoille innostavaa.

Kurssin tehtävämaailma sijoittuu ympäröivään konkreettiseen reaalimaailmaan ja on opiskelijalle kiehtova kokonaisuus opiskella.

Lue lisää!

Jos sinulla on opettajan tunnukset Tabletkouluun, pääset tutustumaan materiaaliin Tabletkoulussa kokonaisuudessaan täällä.